Green Key

Vi tænker på miljøet - og jeres image

I kan nu bestille møder og overnatning med god samvittighed. Når I vælger en Green Key/Grøn Nøgle virksomhed betyder det, at I automatisk er med til at passe på miljøet.

En Green Key virksomheder lever op til Green Keys skrappe miljøkrav og gør det lettere for jer at passe på miljøet uden at det går ud over jeres oplevelse og komfort. 

Mange virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder prioriteter miljøet højt, når de vælger et sted at overnatte eller et konference-, kursus- eller mødested.

Er I i gang med at arrangere et møde, en konference, et kursus eller arrangerer overnatning i forbindelse med et møde, er der forskellige ting I kan tænke over, for at gøre arrangementet og opholdet mere grønt.

Det første skridt er at booke jeres arrangement på et miljøvenligt sted, som er mærket med Green Key (Den Grønne Nøgle). Dermed gør virksomheden eller organisationen allerede en indsats for at forbedre miljøet og sender et synligt signal til omgivelserne om, at I tager et miljøansvar. Jeres valg går ikke ud over deltagernes oplevelse og komfort. I vil ikke lægge mærke til mange af miljøtiltagene, fordi det er noget som sker i maskinrummet bag virksomheden ved at benytte ny teknologi, optimale procedure og de rette leverandører.

Find en Green Key virksomhed...